Wat te doen bij schade?

Autoschade komt meestal onverwacht en altijd ongelegen. Er dient niet alleen een schade te worden gerepareerd, maar er moet ook nog van alles worden geregeld. Schademelding Wanneer u ons bedrijf bezoekt voor een schadeafspraak vragen wij u het volgende mee te nemen: uw Groene Kaart en uw Kentekenbewijs deel I en II.

Het enige dat u hoeft te doen, is er voor te zorgen dat het Europees Schade - Formulier bij uw verzekeringsmaatschappij of tussenpersoon terecht komt. Indien u problemen heeft met het invullen van dit formulier, dan helpen wij u graag. Heeft u het formulier niet in uw bezit dan kunt u het bij onze downloads vinden, of klik op de volgende link Bestanden / Downloaden

Enkele tips

  • Vul van tevoren thuis uw eigen gegevens in, zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, verzekeringsmaatschappij en polisnummer (mocht u onverhoopt een aanrijding krijgen, dan hoeft u niet meer tussen uw papieren te zoeken naar de juiste gegevens).

  • Vul op de plaats van het ongeval de voorzijde van het Schadeformulier in en leg samen met de tegenpartij de feiten zo volledig mogelijk vast. Gebruik ook de middenstrook om de situaties aan te geven. Maak een schets van de situatie in het daarvoor bestemde gedeelte (Doe dit altijd!).

  • Zodra u thuis bent, kunt u in alle rust de achterzijde van het formulier invullen en nog details toevoegen m.b.t. de omstandigheden en de aansprakelijkheid. Vergeet tot slot niet om beiden het Schadeformulier te ondertekenen.

Nadat u met de schade bij ons geweest bent regelen wij alles voor u van A t/m Z. Wij herstellen de schade vakkundig en verzorgen meteen de administratieve- en financiƫle afwikkeling met uw verzekeringsmaatschappij.

Wat te doen bij schade

Autoschade komt meestal onverwacht en altijd ongelegen.

Er dient niet alleen een schade te worden gerepareerd,
maar er moet ook nog van alles worden geregeld >>>

Nieuwe kleurenscanner.

Hiermee kunnen we op eenvoudige wijze de precieze kleur meten.

Garantie voor een optimaal resultaat.

M & L Autoschade.

Voetbalteam senioren VV Nunspeet.

Marc sponsort kleding voetbalteam senioren VV Nunspeet.

M&L Autoschadeservice Nunspeet

Marconiweg 36 8071 RA Nunspeet Tel: 0341 - 26 14 41 Tel: 0341 - 26 67 91

Top

Contactformulier